11.3.2013

Tervetuloa esittelemään pieniä ja somia ristipistotöitä!

Tässä blogissa voi esitellä viimeistellyn pienen ristipistyön tai muulla kirjonnalla toteutetun työn (esim. perinteinen kirjonta tai silkkinauhakirjonta). Työn pitää olla pieni eli esim. sohvatyynyjä, pyyhkeitä, isoja tauluja tms. ei esitellä täällä.

Jos haluat blogin kirjoittajaksi eli, että pääset lisäämään kuvia, laita sähköpostia minulle osoitteeseen pilvipeili@yahoo.com


Perusinfo blogista

- Blogi on vain suomeksi.

- Blogiin saa lisätä kuvia pienistä, jotka ovat valmistuneet 1.1.2013 jälkeen

- Uskoisin, että kaikki osaava määritellä mikä on pieni työ! Jos miettii skaalaa neulavihko, saksikoriste, ripustettava koriste, biscornu, niin eiköhän nuo anna osviittaa!

- Kirjoittajia otetaan mukaan niin monta kuin mahtuu (en tiedä missä raja menee).

- Kirjoittajaa ei poisteta, kunhan muistaa hoitaa homman alla olevien sääntöjen mukaan :) Kiitos siitä!


Ohjeet kuvan ja tietojen lisäämiseksi

- Otsikoi esiteltävän työn mukaan, esim. Saksikoriste tai Helppo sydänkoriste. Älä kirjoita otsikkoa versaalein (eli kaikki kirjaimet isoja).

- Lisää kuva. Mielellään vain yksi kuva (kuva voi olla kollaasi). Tiedän, että emme kaikki ole mestarikuvaajia, mutta yritä ottaa mahdollisimman hyvä ja nätti kuva (esim. ettei tausta ole sekava tai tumma) ja voit tehdä vaikkapa Picmonkeylla kuvakollaasin, jolloin mukaan saat myös yksityiskohtia. Joka tapauksessa yhdestä työstä voi laittaa vain maks. 2 kuvaa (tai 2 kuvakollaasia). Kuvaan ei mielellään mitään ylimääräisiä himmennyksiä, kehyksiä tms. Pidetään homma yksinkertaisena.

- kerro mikä/kenen malli ja voit myös lisätä linkin

- kerro mitä kangsta ja lankoja käytit

- muu mahdollinen info? Esim. voit mainita, että "lahja ystävälle", "itselle tehty" jne.

HUOM! Pidetään tekstit kuvan alla lyhyenä ja ytimekkäänä. Tarkista vielä, että kuva ja teksti on keskitetty.


Tunnisteet

Muista laittaa tunniste.

Kirjoita tunniste isolla alkukirjaimella, paitsi nimesi, josta alla oma ohje.

Tunnisteita saa lisätä, mutta tarkista ensin, ettei vastaavaa jo ole! Jos lisäät tunnisteen, kirjoita se isolla alkukirjaimella.

Tunnisteeksi on hyvä laittaa myös mallin suunnittelija tai "mallitalo", esim. LHN, HAED, Lizzie Kate

Tunnisteeksi voi halutessaan laittaa myös oman nimensä. Tällöin lisää nimesi tunnisteeksi siten, että aloitat "-" merkillä. Tässä esimerkki: -KirsiH

Näin saamme nimet tunnisteisiin peräkkäin, eivätkä ne aakkostu muiden tunnisteiden kanssa.


Mitäs muuta?
Kertokaa vain jos mieleen tulee jotain oleellista. Tehdään tästä yhdessä kiva ja helppolukuinen esittelyblogi. Näin saamme toinen toisiltamme kivoja ideoita lahjoihin, koristeisiin jne. ja ideoita erilaisiin viimeistelytapoihin. Siksi valitsin ensimmäiseksi esittelyksi tuon matkalaukku-neulatyynyn, vaikka malli ei ihan vielä ole kauppaan asti ehtinyt :) Siinä on taas uutta viimeistelyideaa, eikä minulla olisi ollutkaan muuta malliksi tänä vuonna valmistunutta. Ei muuta kuin kuvia lisäilemään jos jo pieniä somia on valmiina!

Terkuin Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissamme ja tervetuloa uudelleen!